GESZTENYETORTA GYORSAN, ZSIRMENTESEN

Ezt a tortát időhiányban szenvedőknek és fogyókúrázoknak ajánlom

Elkészités:
A piskotalapokat , melegitett,3 evőkanál, kis vizben feloldott savanykás lekvárral megöntözöm, rummal meglocsolom.
A gesztenyét vanliával porcukorral elkeverem, krumplinyomon a lekvárral megkent piskotára nyomom, aztán következik a következő lap, és avval is hasonlóan járok el.
Felteszem a torta tetejét és a maradék gesztenyepürét egyenletesen elosztom rajta.
Rumban áztatott meggyel kidiszitem.

Megjegyzés: Ajánlatos hamar elfogyasztani, mert kiszáradhat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s