JALAPENO PAPRIKA TÖLTVE, BACONKÖNTÖSBEN

Ez az mexicói étel nagyon népszerü Arizonában. Népszerüségét egyszerüségének,  az elkészitéséhez való  idő rövidségének, a nem sok hozzávalóinak és nem utolsó sorban nagyon finom izeinek köszönheti.

A jalapeno paprika héja vastag  kemény, ereit ki kell vágni, mert a paprika erős.Ehhez kiskanál vagy, ahogy én használtam citromhéj kaparó is alkalmas.A paprikákat megtisztitás után, áttört  fokhagymával izesitett Philadelphia krémsajttal megtöltöttem, megfelezett vékony bacon szeletekkel  beburkoltam, kevés olajjal meglocsoltam  és kb 2o percig,  a sutőben megsutöttem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s